1 oktober 2015

Bewoners profiel

Digitale Service
Heeft u zelf geen digitaal materiaal om een profiel aan te maken, maak dan gebruik van onze digitale service.
Om de PIM en MIS naar behoren te laten werken is digitaal materiaal nodig. Digitale foto’s die te maken hebben met het leven van de bewoner in het huis waar de PIM of het MIS is geplaatst. Wij begrijpen maar al te goed dat dit niet vanzelfsprekend al aanwezig is, vanwege dat digitale foto’s en films eigenlijk iets is van de laatste jaren. Om u te assisteren hebben wij de digitale service.
Wij leveren een standaard vragen lijst met muziek keuzes en interesses. Door deze zo goed mogelijk te beantwoorden maken wij met u een digitaal profiel. Natuurlijk bent u vrij om meer profielitems aan ons door te geven Bent u in het bezit van foto’s of fotoalbums dan kunnen wij deze voor u digitaliseren. Op deze manier kunnen wij u helpen een digitaal profiel voor de PIM en het MIS te maken van uw naaste familie of kennissen.

Invullen  

Waardevolle herinneringen ophalen
• Mensen met een vorm van dementie hebben enorme baat bij het ophalen van waardevolle herinneringen. Dat werkt heilzaam bij depressie, het vergemakkelijkt sociaal contact en stimuleert behoud van positief zelfbeeld. Zelfs in een ver gevorderd stadium van geheugenverlies, kan muziek van vroeger en vertrouwd beeldmateriaal, heel veel losmaken. Mensen die weggezonken waren, komen weer tot leven. Met elkaar in gesprek komen is zelfs weer mogelijk.
PIM Standaard 720x720
Laat daarom een persoonlijk profiel aanmaken
• Een persoonlijk profiel bestaat uit afbeeldingen, video’s en muziek uit het verleden van de bewoner. Vul het formulier zo volledig mogelijk. Aan de hand van het ingevulde formulier maken wij een zo’n passend mogelijk profiel aan.

Eigen foto’s werken het best
• Uiteraard kunt u ook zelf foto’s, video of favoriete muziek aanleveren voor het persoonlijk profiel. Op pagina 3 kunt u eigen content uploaden.

Tip: Geef zo concreet mogelijk informatie dan kunnen een effectief mogelijk profiel voor u aanmaken. Bijvoorbeeld, voeg foto’s van het ouderlijk huis toe en geef een duidelijke beschrijving van het beoefende beroep.

Disclaimer:
Al het profiel persoonlijk materiaal wordt vertrouwelijk behandeld binnen de grenzen van privacy wetgeving en blijft eigendom van de betreffende.