“Een hoop geleerd voor de toekomst “, “Leuk, verfrissend”, “Eye-opener”

logo vbz kamOp dinsdag 8 december hebben we kunnen genieten van een geslaagde, succesvolle en leerzame Zelfmanagement Experience, mede door jouw inbreng. We hopen dat jullie ook kunnen terugkijken op een geslaagde middag. Deelnemers hebben geoefend met gesprekvaardigheden, hebben oude kennis opgefrist en nieuwe inzichten opgedaan, hebben tools en handvatten gekregen voor de dagelijkse praktijk en hebben een blik kunnen werpen op de zorg van de toekomst. Voor een aantal deelnemers zijn workshops een aanzet om verdere verdieping of bijscholing te zoeken
De Zelfmanagement Experience kreeg een gemiddelde waardering van 7,5. Enkele quotes willen we jou niet onthouden : “Een hoop geleerd voor de toekomst “, “Leuk, verfrissend”, “Eye-opener”

De deelnemers hebben jouw workshop (het Magisch Interactief Schilderij) gewaardeerd met een 7,7 . Daarbij werden de volgende opmerkingen gemaakt.
· Het Magisch Interactief Schilderij is in de praktijk haalbaar.
· Niet hele laagdrempelige gebruiksvoorwerpen. Wel leuk en goed om te zien hoe dingen bedacht en uitgewerkt worden.
· Zou het leuk vinden als het interactieve schilderij beschikbaar werd voor de HK groep.
· Duidelijk de mogelijkheden.
· Wederom veel inspiratie opgedaan voor toepassingen in de praktijk.

De presentaties hebben we op onze site gezet. Geïnteresseerden en deelnemers kunnen via www.vbz-kam.nl/themas/zelfmanagement de presentaties nogmaals bekijken of downloaden.
We vonden het hartstikke leuk om met jullie samen te werken, waarvoor onze hartelijke dank! Tot slot wensen we jullie fijne feestdagen en een heel goed nieuw jaar toe. Misschien zullen we elkaar in de toekomst nogmaals ontmoeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *